Min stil

Jag och hälsa


skrivet den 13 sep av Admin, klockan:08:05
Jag har som många andra först senare i mitt liv kommit att tänka på och reflektera kring min hälsa. Jag har kan man säga alltid levt ett ganska hälsosamt liv skulle jag själv vilja säga. Naturligtvis finns det saker som jag skulle kunnat ha gjort bättre och så vidare men över lag så tycker jag att jag har levt ett liv med hälsan i fokus men det intressanta är att jag har gjort det omedvetet. Jag har till exempel motionerat oregelbundet men ätit väldigt bra och så vidare. Men fokus på just hälsa rent medvetet det har kommit först senare i mitt liv, som för så många andra antar jag om man inte utövar någon idrott professionellt eller något liknande. Men jag har också nu blivit genuint intresserad av hälsa och det är mycket intressant tycker jag att läsa om nya rön som kommer och så vidare. Sedan tror inte jag att man ska överdriva med något.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt