Min stil

Hälsa är så mycket


skrivet den 09 sep av Admin, klockan:08:05
Hälsa är ett vitt begrepp och vi vet alla vad det innebär och hälsa diskuteras livligt hela tiden. Vad är då hälsa och vad menar vi när vi pratar om hälsa? Det finns lite olika definitioner av hälsa och jag kommer i den här bloggen att fokusera på alla de olika delarna. Dels kommer jag att prata om den fysiska hälsan med fokus på det som rör kroppen så som motion och så vidare. Vidare kommer jag även att fokusera på den psykiska hälsan men också på det sociala välbefinnandet. Jag tycker att allt som har med hälsa att göra är så intressant och det finns så mycket att skriva om och jag skulle verkligen kunna ta upp så många olika delar men jag ska försöka fokusera på det som för mig är mest aktuellt just nu och utgå från det och förhoppningsvis kommer att att kunna inspirera er och ge er tips som hjälper er till ett mer hälsosamt liv.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt